Házirend

A Galéria Panzió vendégei, bejelentkezésükkel kötelesek betartani és elfogadni a Házirendet, illetve a kulturált viselkedés szabályait.


1. A Panzióba történő megérkezéssel, a vendégek elfogadják, hogy minden vendégnek, személyenként, kötelező a városi szabályok által meghatározott tartalmú bejelentkező lapon bejelentkezni.
2. Fizetési lehetőségek: készpénz, OTP és MKB szép kártya, előzetes átutalás. Elfogadott pénznemek: Forint (Ft) és Euró. (€)
3. A szobák elfoglalása, az érkezés napján 14 órától, előzetes jelzés nélkül 20 óráig lehetséges.
4. A szoba, az elutazás napján délelőtt 10 óráig áll vendégeink rendelkezésére. Távozáskor a kapu távirányítóját és a szobakulcsot le kell adni, a recepción. Egyéb lehetőségekről kérjük minden esetben, előzetesen tájékozódjon.
5. A megegyezett időpont előtti elutazás esetén szállásdíjat nem térítünk vissza. Szobafoglalás lemondása esetén, a szobafoglaláskor egyedileg megadott szabályok érvényesek.
6. ingyenes internet csatlakozási lehetőség a szobákban (Wifi), csak a vonatkozó jogszabályok teljeskörű figyelembevétele mellett vehető igénybe. Az igénybevétel egyúttal, a jelen feltétel elfogadását jelenti.
7. A szoba hosszabb időre történő elhagyásakor, kérjük az ablakokat bezárni.
8. A szálláshelyet csak az előre egyeztetett létszámban vehetik igénybe a vendégek. A recepció előzetes hozzájárulásával 3 éven aluli gyermek részére nem kötelező (pót)ágy árat fizetni. Ebben az esetben a gyermek részére sem ágy, sem ágynemű nem jár. Csecsemő részére utazó ágyat vagy kiságyat előzetes bejelentésre, a „készlet” erejéig tudunk biztosítani.
9. A szállásadó jogosult – előzetes bejelentés nélkül – ellenőrizni, hogy a szálláshelyen az előre bejelentett illetve kifizetett létszámban tartózkodnak-e a vendégek. Az ellenőrzés nem járhat a vendég zaklatásával és az ellenőrzés, takarítás során a vendég személyiségi jogai tiszteletben tartásával kell eljárni.
10. A vendégeink látogatót nappal (8 és 21 óra között) a szállásadóval előzetes egyeztetéssel fogadhatnak.
11. Háziállatot tilos a panzióba bevinni!
12. Az átadott távirányító esetleges elveszése esetén a vendégek kötelesek azt haladéktalanul jelezni, és annak árát megtéríteni.
13. A panzió nem vállal felelősséget a szálláshely nem rendeltetésszerű használatból adódó esetleges anyagi károkért vagy balesetekért. A vendégek által a nem rendeltetésszerű használattal okozott kárért a vendégek anyagi felelősséggel tartoznak, a kárt közvetlenül meg kell téríteni a panziónak.
14. A házirend és a jogszabályok megsértése kitiltást, illetőleg egyéb intézkedést vonhat maga után.
15. Amennyiben a tartózkodás alatt a szobával kapcsolatban bármilyen probléma felmerül, kérjük, haladéktalanul értesítse a panziót arról. Utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni!
16. A panzió berendezési tárgyait az épületből kivinni tilos. Érkezéskor és távozáskor a recepció a szobákat áttekinti. Az esetleges károk okozása esetén, a károkat a vendéggel a helyszínen rendezzük. A szálláshelyen hagyott értékekért a szállásadó nem vállal felelősséget.
17. Kérjük, ügyeljenek a rendre és a tisztaságra.
18. Baleset esetén hívja a 112-es segélyhívó számot!
19. Tűz esetén a lépcsőházban talál poroltó készüléket, azonnal kezdje a mentést és hívja a tűzoltókat 105-ös számon majd ezzel párhuzamosan a recepciót (+36 30 456 0276)!
20. A panzióban szigorúan tilos dohányozni! A dohányzás az udvaron a kijelölt helyen történhet!
21. Parkolni a zárt udvaron díjmentesen lehet! A kapu bejáratot hagyja szabadon minden esetben!
Visszavonásig érvényes!

Sárvár, 2016. március 7.

Látnivalók Sárváron

  • Nádasdy-vár
  • Arborétum
  • Csónakázótó
  • Nádasdy Ferenc Múzeum
  • Wellness-fürdő
  • Kalandpark

    Ajánlott Sárvári weboldalak

  • Sárvár Város honlapja