Kínálatunk!

A Sárvár szívében található Panziónk tökéletes elhelyezkedésének köszönhetően, a látnivalók szinte a küszöbről elérhetőek, körülölelve a történelmi belváros épületeivel, az időtlenül álló Nádasdy Várral, az azonnal elérhető helyi üzletekkel, éttermekkel.
Várjuk kilenc kényelmesen berendezett szobával rendelkező panziónkban. Szobáink két-, három-, illetve négyágyasak. Minden szobánk fürdőszobával, televízióval és hütőszekrénnyel felszerelt.

Minden vendégünk részére, térítésmentesen zárt belső parkolóhelyet biztosítunk! Szobáink otthonos kényelemről árulkodnak.

A panziónk belső parkosított udvarán található zöldfelület, központi fekvésünk ellenére is elősegíti vendégeink nyugodt pihenését.

Megnyugtató, relaxáló környezetben várjuk Önt a Wellnessfürdőtől mindössze 800 méterre: szobáink egy része a 10 hektáros arborétumra néz.

Hasznos tudnivalók!

Panziónk, a Csónakázó tótól és a Rába folyótól néhány percnyi sétára található. Sárvár kultúrtörténeti és építészeti műemlékekben egyaránt rendkívül gazdag, és híres még jótékony és regeneráló hatású gyógyvizéről is.

Panziónk nevéhez híven, szobáink falait kortárs képzőművészeti alkotások díszítik. Szobáinkban franciaágy várja vendégeinket, melyek otthonos kényelmet biztosítanak vendégeink számára.

Ingyenesen áll vendégeink rendelkezésére zárt parkolónk, a panzió udvarán.

Fontos tudnivalók!

Minden kedves vendéget kérünk, a házirend figyelembevételére. A házirend részletei itt olvashatók.

Várjuk megkeresésüket! Pihenjen Sárváron, legyen a vendégünk!

Vendégkönyv:

Zsolt, (HU) "Nagyon barátságos, előzékeny személyzet. Központi fekvés.”
2015-11-01, Booking.com

László, (HU) “Kedves szállásadó, tisztaság mindenütt.”
2015.08.17, Booking.com

Zoltán, (HU) “Közel volt a központhoz, a strandhoz, a bolthoz. Kedves volt a személyzet, kedvező volt az ár.”

Szilvia, (HU) “Gyerekbarát,udvarias személyzet,központi elhelyezkedès.Kis sétával elèrhetô a fürdô,ami szuper volt,a vár ès az arborètum.Sárvár nagyon szép,tiszta,rendezett város a kisvonattal 1 órás városnèzès szuper program a panziò elől indul! :-)”
2015-08-04, Booking.com

Chris224, Esztergom (HU) “Igényes, tiszta szálláshely. A kert gyönyörű árnyas fákkal és tiszta levegővel. Közel a fürdő, belváros és a Vár. A tulajdonos közvetlensége, rugalmassága figyelemre méltó. Remek választás mindenkinek!”
2015-05-26