Hasznos tudnivalók!

Panziónk, a Csónakázó tótól és a Rába folyótól néhány percnyi sétára található. Sárvár kultúrtörténeti és építészeti műemlékekben egyaránt rendkívül gazdag, és híres még jótékony és regeneráló hatású gyógyvizéről is.

Panziónk nevéhez híven, szobáink falait kortárs képzőművészeti alkotások díszítik. Szobáinkban franciaágy várja vendégeinket, melyek otthonos kényelmet biztosítanak vendégeink számára.

Ingyenesen áll vendégeink rendelkezésére zárt parkolónk, a panzió udvarán.

Fontos tudnivalók!

Check in – check out: Check-in Zeit: 14:00 Uhr, Check-out Zeit: 11:00 Uhr

Késői kijelentkezés: előzetes egyeztetés mellett, a kijelentekzés 19 óráig hosszabbítható meg, a napi szobaár 50%-nak terhelése mellett.

Parkoló: A panzió mellett automata kapuval lezárt, kamerával megfigyelt parkoló térítésmentesen áll a vendégek rendelkezésére.

Foglalás lemondása: A szoba kötbérmentesen 5 nappal a megrendelt érkezés előtt mondható le, ezen túli lemondás esetén az első éjszaka ára kötbérként fizetendő. Amennyiben a vendégek a visszaigazolásban szereplő távozási időpontnál korábban kívánják a panziót elhagyni, valamennyi lefoglalt éjszaka ára számlázásra kerül.

Internet: ingyenes internet csatlakozási lehetőség a szobákban (Wifi), csak a vonatkozó jogszabályok teljeskörű figyelembevétele mellett vehető igénybe. Az igénybevétel egyúttal, a jelen feltétel elfogadását jelenti.

Várjuk megkeresésüket. Pihenjen Sárváron, legyen a vendégünk!

Kínálatunk!

Várjuk kilenc kényelmesen berendezett szobával rendelkező panziónkban. Szobáink két-, három-, illetve négyágyasak.
Minden szobánk fürdőszobával, televízióval és hütőszekrénnyel felszerelt.

Minden vendégünk részére, térítésmentesen zárt belső parkolóhelyet biztosítunk!
Szobáink otthonos kényelemről árulkodnak.

A panziónk belső parkosított udvarán található zöldfelület, központi fekvésünk ellenére is elősegíti vendégeink nyugodt pihenését.

Megnyugtató, relaxáló környezetben várjuk Önt a Wellnessfürdőtől mindössze 400 méterre: szobáink egy része a 10 hektáros arborétumra néz.